About us

20 Years Caring About You

About Advanced Cardiomed

Eng – Clinica Advanced Medical Consulting (Advanced Cardiomed) a fost infiintata in anul 2007 si este coordonata de Dr. Shilbaya Aouni, medic specialist cardiolog cu o vasta experienta in domeniul medical. Studiile si le-a facut in Romania, fiind absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca promotia 1987. Dupa terminarea facultatii s-a intors in tara de origine ISRAEL ca stagier si a efectuat stagiile de specialitate in domeniul cardiologiei.

REABILITAREA CARDIORESPIRATORIE
RECUPERAREA DUPA INFARCTUL MIOCARDIC

In societatea actuala a tehnologizarii, fiinta umana se confrunta cu tentatia lipsei de miscare ceea ce va avea drept efect sedentarismul, obezitatea, hipercolesterolemiei. Astfel in acest context suprasolicitarea psihica (stresul) si abuzul de substante toxice (nicotina, alcoolul) devin factori importanti in aparitia bolilor cardiovasculare. Programul de reabilitare este controlat de profesionisti in scopul de a recupera pacinetii dupa evenimente cardiace, operatii de BAY-PAS sau interventii percutane pe artere coronariene, precum si Insuficienta Cardiaca de diverse cauze. Programul de reabilitare cardiaca va furniza, educa si va indruma in scopul de a creste capacitatea fizica a pacientului pentru a reduce simptomele si riscul imbolnavirilor cardiace pe viitor,inclusive evenimente Cardiovasculare.

PREVENIREA BOLILOR CARDIOVASCULARE
Pentru prevenirea si tratamentul acestora punem la dispzitia dumneavoastra un program pluridisciplinar in care exercitiile fizice ocupa un loc important. Programul de kinetofizioterapie cardiovasculara este individualizat si personalizat. El se stabileste dupa o evaluare prealabila a gradului de risc cardiovascular si este conceput cu scopul de a imbunatatii atat functia motorie si a aparatului cardiovascular cat si sfera psihoemotionala.

REABILITAREA RESPIRATORIE
Reabilitarea respiratorie este o terapie care vine in sprijinul pacientiilor suferinzi de boli respiratorii grave, care pana in present nu au avut posibiolitatea de a apela la un centru in care sa se ocupe in acest domeniu de recuperare.

PREVENIRE AVC (accident vascular cerebral)
RECUPERAREA DUPA INFARCTUL MIOCARDIC
In societatea actuala a tehnologizarii si automatizarii, fiinta umana se confrunta cu tentatia lipsei de miscare ceea ce va avea drept efect: sedentarismul, obezitatea, hipercolesterolemiei.

Astfel in acest context suprasolicitarea psihica (stresul) si abuzul de substante toxice (nicotina, alcoolul) devin factori importanti in aparitia bolilor cardiovasculare.

Pentru prevenirea si tratamentul acestora punem la dispozitia dumneavoastra un program pluridisciplinar in care exercitiile fizice ocupa un loc important.
Programul de kinetoterapie cardiovasculara este individualizat si personalizat. El se stabileste dupa o evaluare prealabila a gradului de risc si este conceput cu scopul de a imbunatatii atat functia motorie si a aparatului cardiovascular cat si sfera psihoemotionala.

Reabilitarea respiratorie esteo terapie care vine in sprijinul pacientilor suferinzi de boli respiratorii grave, care pana in prezent nu au avut posibilitatea de a apela la un centru in care sa se lucreze cu acest program.

Programul de reabilitare respiratorie cuprinde 2 etape:

  • aerosoli cu substante indicate de medic
  • kinetoterapie + drenaj
  • In timpul terapiei se masoara tot timpul gradul de saturatie al pacientului cu oximetrul montat la pacient.
[stat_counter icon_size=”32″ counter_title=”Years at the service of patients” counter_value=”10″ speed=”3″ title_font_size=”desktop:20px;” desc_font_size=”desktop:50px;” desc_font_color=”#008fe2″]

"Health is the most important thing you have in life!"

Contact us now to schedule an appointment.