Despre noi

16 Years Caring About You

Despre Advanced Cardiomed

Clinica Advanced Medical Consulting (Advanced Cardiomed) a fost înființată în anul 2007 și este coordonată de Dr. Shilbaya Aouni, medic specialist cardiolog cu o vastă experiență dobândită în instituții medicale prestigioase.

Studiile și le-a făcut în România, fiind absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca promoția 1987. După terminarea facultății s-a întors în țara de origine Israel, ca stagiar și a efectuat stagiile de specialitate în domeniul cardiologiei.

Din anul 1989 Dr. Shilbaya Aouni a lucrat ca rezident al Departamentului de medicină internă al Centrului Medical din Tel Aviv, Israel iar din 1991, timp de 5 ani ca medic cu specializare cardiologie în aceeași instituție.

Advanced Cardiomed restabilește sănătatea pacienților cu probleme cardiace și le oferă acestora instrumentele și metodele pentru preîntâmpinarea altor episoade de această natură, prin programe personalizate de tratament.

Afecțiunile cardiace apar mai rar congenital și deobicei sunt o rezultantă a modului de viață pe care îl trăim. Consultațiile Dr. Shilbaya Aouni sunt mai mult decât o interacțiune medic-pacient și acest fapt se datorează abordării holistice, în care problematica medicală este întotdeauna legată de un lifestyle mai puțin armonios.

Implicarea pacientului în actul medical înseamnă responsabilizarea acestuia în așa fel încât episoadele mai puțin dorite să fie evitate. Programele de tratament propuse de Clinica Advanced Cardiomed rezolvă problemele medicale și oferă pacienților soluții pentru o viață lungă trăită în condiții bune.

PREVENIREA BOLILOR CARDIOVASCULARE ȘI AVC (accident vascular cerebral)

Pentru prevenirea și tratamentul acestora punem la dispoziția dumneavoastră un program pluridisciplinar în care exercițiile fizice ocupă un loc important. El se stabilește după o evaluare prealabilă a gradului de risc cardiovascular și este conceput cu scopul de a imbunătăti capacitatea functională, performanța cardio respiratorie și sfera psihoemoțională, toate acestea ducând la reducerea frecvenței spitalizărilor și a imbolnăvirilor cardiace.

RECUPERAREA DUPĂ INFARCTUL MIOCARDIC ȘI AVC

În societatea actuală a tehnologizării, ființa umană se confruntă cu lipsa de mișcare ceea ce are ca efect sedentarismul, obezitatea sau hipercolesterolemia. În acest context, suprasolicitarea psihică (stresul) și abuzul de substanțe toxice (nicotina, alcoolul) devin factori importanți în apariția bolilor cardiovasculare. Programul de reabilitare este controlat de profesioniști în scopul de a recupera pacienții după evenimente cardiace, operații de BAY-PAS sau intervenții percutane pe artere coronariene, precum și Insuficiență Cardiacă de diverse cauze. Programul de reabilitare cardiacă va furniza, educa și va îndruma în scopul de a crește capacitatea fizică a pacientului pentru a reduce simptomele și riscul îmbolnăvirilor cardiace pe viitor, inclusiv evitarea producerii altor evenimente cardiovasculare.
Abordarea integrativă a actului medical face ca odată cu rezolvarea problemelor cardiace, orice persoană care trece pragul clinicii să fie pregătită pentru a-și gestiona mai bine stilul / modul de viață și să dobândească un lifestyle care să îi permită să se bucure, din plin, de existența.

[stat_counter icon_size=”32″ counter_title=”Ani in slujba pacientilor” counter_value=”10″ speed=”3″ title_font_size=”desktop:20px;” desc_font_size=”desktop:50px;” desc_font_color=”#008fe2″]

"Sănătatea este bunul cel mai de preț pe care-l avem în viață!"

Contactați-ne pentru o programare.