Dr. Andrea Cestari

Dr. Andrea Cestari este director al Secției de Urologie Operativă din cadrul Institutului Auxologico Capitanio și are o experientă de 20 de ani în domeniul chirurgiei laparoscopice și robotice. De altfel, experiența sa este strâns legată de avântul pe care chirurgia minim invazivă l-a luat în acești ultimi ani.

Dr. Andreea Cestari
Dr. Andreea Cestari

Este pionierul primelor operații laparoscopice efectuate atât în Italia cât și Europa iar rezultatele încurajatoare ale acestor intervenții au construit cariera de succes pe care Dr. Andrea Cestari o are în prezent.

Experiența vastă în domeniu și participarea domniei sale în la intervenții chirurgicale complicate l-au făcut o personalitate foarte cunoscută în Europa. Este invitat la conferințe atât în țara sa de origine cât și internațional și publică constant lucrări științifice acreditate de instituții de prestigiu

În cadrul Institutului Auxologic Capitano, Dr. Andrea Cestari efectuează operații laparoscopice și continuă aprofundarea acestui domeniu cu experiența dobândită și cu utilizarea celor mai moderne tehnologii.

Dintre realizările profesionale amintim:

1998/99 prima prostatectomie radicală laparoscopică în Italia;
2000 primele intervenții în Europa asupra neoplasmelor renale cu crioablația laparoscopică;
2001 primele intervenții în Italia ale prostatectomiei radicale;
2011 primele intervenții în lumea pieloplastiei robotice cu platforma robotică Single Site DaVinci.

Clinica Advanced Medical oferă pacienților din România posibilitatea efectuării intervențiilor chirurgicale cu Dr. Andrea Cestari în cadrul Institutului Auxologic – Milano din Italia, facilitând astfel accesul la tehnologie modernă și cu garanția unui timp scurt pentru recuperare.

Pentru decontarea cheltuielilor prin Casa de Asigurări, a condițiilor de eligibilitate precum și a cotelor de decontare stabilite pentru fiecare stat în parte, puteți consulta: http://www.cnas.ro/casmb/